Novosti i akcije

­

Akcijska ponuda za web start paket

Akcijska ponuda za izradu internet stranice WEB START PAKET za sve vrste poduzeća i poslovanja po cijeni od samo 600,00 kn vrijedi za 3 mjesec!

Virtualna šetnja Vašeg poslovnog prostora – akcijska ponuda

Akcijska ponuda za izradu i postavljanje Virtualne ture za poslovne lokacije! Prikažite Vaš prostor u virtualnom obliku na internetu on-line kako bi Vaši gosti mogli vidjeti sve što nudite i prije nego stupe na Vašu lokaciju!

Izrada web aplikacije za nekretnine najam i prodaja

WEB stranica - koja u sebi sadrži sustav za unos i upravljanje nekretninama. Aplikacija za upravljanje sadržajem internet stranice, kao i svim nekretninama - unosom i izmjenama, kompletan sustav za agenciju budući da ima napredne mogućnosti za vođenje najma ili prodaje, pregled detalja, upravljanje klijentima (kupcima i najmoprimcima). Trenutačno cijena za prvog klijenta iznosi 2.500,00 kn! Cijena u standardnoj prodaji 3.000,00 kn.

Akcijska ponuda za dizajn vizualnog identiteta

Akcijska ponuda za dizajn vizualnog identiteta, za sve vrste poslovanja po cijeni od samo 1.000,00 kn

Akcijska ponuda za izradu standardnih web stranica

Akcijska ponuda za izradu standardnih web stranica , za sve vrste poduzeća i poslovanja po cijeni od samo 1.000,00 kn vrijedi za 3 mjesec!

Izrada web aplikacije za “Rent a car” firme AKCIJA

Izrada internet stranice sa programiranim sustavom za renta a car firme. WEB aplikacija koja u sebi sadrži sustav za rezervaciju najma automobila. Trenutačno imamo akcijsku ponudu za navedeni sustav za najam vozila!
Cijena do 31.08.2016. iznosi 3.000,00 kn!