Novosti i akcije

­

Akcijska ponuda za web start paket

Akcijska ponuda za izradu internet stranice WEB START PAKET za sve vrste poduzeća i poslovanja po cijeni od samo 600,00 kn vrijedi do 31.05.2017.

Virtualna šetnja Vašeg poslovnog prostora – akcijska ponuda

Proljetna akcijska ponuda za izradu i postavljanje Virtualne ture za poslovne lokacije! Prikažite Vaš prostor u virtualnom obliku na internetu on-line kako bi Vaši gosti mogli vidjeti sve što nudite i prije nego stupe na Vašu lokaciju!

Izrada web aplikacije za nekretnine najam i prodaja

WEB stranica - koja u sebi sadrži sustav za unos i upravljanje nekretninama. Aplikacija za upravljanje sadržajem internet stranice, kao i svim nekretninama - unosom i izmjenama, kompletan sustav za agenciju budući da ima napredne mogućnosti za vođenje najma ili prodaje, pregled detalja, upravljanje klijentima (kupcima i najmoprimcima). Trenutačno cijena za prvog klijenta iznosi 2.000,00 kn! Cijena u standardnoj prodaji 3.000,00 kn.

Akcijska ponuda za dizajn vizualnog identiteta

Akcijska ponuda za dizajn vizualnog identiteta, za sve vrste poslovanja po cijeni od samo 1.000,00 kn

Oznake: |

Akcijska ponuda za izradu standardnih web stranica

Ponuda za izradu standardnih web stranica, za sve vrste poduzeća i poslovanja po cijeni od samo 1.000,00 kn

Izrada web aplikacije za “Rent a car” firme AKCIJA

Izrada internet stranice sa programiranim sustavom za renta a car firme. WEB aplikacija koja u sebi sadrži sustav za rezervaciju najma automobila. Trenutačno imamo akcijsku ponudu za navedeni sustav za najam vozila!
Cijena do 31.08.2016. iznosi 3.000,00 kn!