Izrada web aplikacija

/Izrada web aplikacija

Izrada web shopa

Izrada web shopa - internet trgovina koja u sebi sadrži sustav za unos i upravljanje proizvodima ili uslugama. Aplikacija za upravljanje sadržajem internet stranice, kao i svim proizvodima ili uslugama - unosom i izmjenama, kompletan sustav za trgovinu budući da ima napredne mogućnosti upravljanja trgovinom.
Trenutačna akcijska cijena web shop-a do kraja mjeseca iznosi 2.000,00 kn!
Cijena u standardnoj prodaji 3.000,00 kn.

Izrada web aplikacije sa sustavom za rezervaciju smještaja AKCIJA

WEB stranica - aplikacija koja u sebi sadrži sustav za rezervaciju smještaja. WEB aplikacija sadrži formu za rezervacije sa kalendarom i brojem osoba. Trenutačno imamo akcijsku ponudu za navedenu WEB aplikaciju sa sustavom za upravljanje rezervacija smještajnih objekata! Cijena iznosi 2.000,00 kn do kraja mjeseca

Izrada web aplikacije za nekretnine najam i prodaja

WEB stranica - koja u sebi sadrži sustav za unos i upravljanje nekretninama. Aplikacija za upravljanje sadržajem internet stranice, kao i svim nekretninama - unosom i izmjenama, kompletan sustav za agenciju budući da ima napredne mogućnosti za vođenje najma ili prodaje, pregled detalja, upravljanje klijentima (kupcima i najmoprimcima).
Trenutačno po akcijskoj cijeni do kraja mjeseca 2.000,00 kn!

Izrada web aplikacije za prijevozničke firme AKCIJA

Izrada internet stranice sa programiranim sustavom za prijevozničke firme.
WEB aplikacija koja u sebi sadrži sustav za rezervaciju prijevoza.
Trenutačno imamo akcijsku ponudu za navedeni sustav za rezervaciju prijevoza!
Cijena do kraja mjeseca iznosi  2.000,00 kn!

Izrada web aplikacije za “Rent a car” firme AKCIJA

Izrada internet stranice sa programiranim sustavom za renta a car firme. WEB aplikacija koja u sebi sadrži sustav za rezervaciju najma automobila. Trenutačno imamo akcijsku ponudu za navedeni sustav za najam vozila!
Cijena do kraja 2. mj. iznosi 3.000,00 kn!