Paketi usluga

Paketi usluga2014-10-11T14:23:15+01:00

izrada web stranica cjenik

izrada web stranica cjenik

 

Novosti i akcije – izrada web stranica cjenik

Nudimo profesionalnu i brzu izradu internet stranica po najpovoljnijim cijenama, kao i dizajn svih ostalih medijskih oblika. Internet stranice su danas najbolji način za prezentaciju poduzeća i temelj za kvalitetan marketing jer su uvijek dostupne na svim uređajima, podržavaju različite oblike medija te sadrže sve potrebne informacije koje unapređuju poslovanje. Na našim stranicama je vrlo lako mijenjati sadržaj uz naše kratke upute. Naši paketi za izradu internet stranica se prilagođavaju svim uređajima od mobilnih pa nadalje, također sadrže i hosting / smještaj za Vašu internet stranicu. Radimo web aplikacije koje olakšavaju poslovanje u djelatnostima poput agencije za nekretnine, turističke agencije, iznajmljivanja smještaja, hotela, prijevozničke firme, rent-a-car, internet trgovine (web shop) i druge po potrebi.

izrada web stranica cjenik

izrada web stranica cjenik

Ako se odlučite za jedan od paketa iz naše ponude, izrada internet stranice može biti brz i jednostavan proces s obzirom da svaki paket postavlja stručnjak koji je izradio na stotine internet stranica i nebrojen broj projekata vezanih uz usluge dizajna s velikom profesionalnošću i na odgovoran način.  Vama je samo da od mnoštva opcija odaberete ono što je za Vas najbolje, a nama prepustite sve ostale detalje. Svi naši paketi se mogu nadograditi po potrebi ili možemo napraviti internet stranicu, internet aplikaciju “Po mjeri” prema Vašim željama i zahtjevima, s atraktivnim dizajnom, stručno definiranim ciljem i strukturom, te besprijekornom tehničkom izvedbom Vaših web stranica ili web aplikacija.

Pogledajte naše pakete – cjenik izrade web stranica i aplikacija te sve ostale novosti i akcijske ponude:

izrada web stranica cjenik

izrada web stranica cjenik

PRO – izrada web stranica

Paket "PRO - izrada web stranica" postignite najbolje rezultate za svoje poduzeće
Prijedlog + 3 izmjene i korekcije svih stavki (uključen hosting godinu dana) - CMS
Reklamna kampanja - internet marketing i dodatna SEO optimizacija prema kampanji
Foto i video galerije – digitalna obrada slika za potrebe web stranica
Dizajn i izrada do 10 stranica (npr. o nama, cjenik, kontakt, proizvodi / usluge, članci)
Kontakt forma / obrazac za upite i interaktivnom kartom lokacije po cijeni od 3000,00 kn do kraja mjeseca!

Kreiranje materijala za izradu web stranice

Nova usluga kreiranja materijala potrebnih za izradu web stranice odsada je dostupna u našoj ponudi po najpovoljnijoj cijeni od samo 600,00 kn, za potrebe standarnog paketa u našoj ponudi koji uključuje 10 stranica! Po potrebi možete odabrati opciju pisanja teksta za potrebe izrade / postavljanja jedne stranice do 350 riječi po cijeni od 100,00kn

Izrada web shopa

Izrada web shopa - internet trgovina koja u sebi sadrži sustav za unos i upravljanje proizvodima ili uslugama. Aplikacija za upravljanje sadržajem internet stranice, kao i svim proizvodima ili uslugama - unosom i izmjenama, kompletan sustav za trgovinu budući da ima napredne mogućnosti upravljanja trgovinom.

Virtualna šetnja Vašim poslovnim prostorom – akcijska ponuda

Akcijska ponuda za izradu i postavljanje Virtualne ture za poslovne lokacije! Prikažite Vaš prostor u virtualnom obliku on-line kako bi Vaši gosti mogli vidjeti sve što nudite i prije nego što stupe na Vašu lokaciju! Idealna ponuda za smještajne objekte, restorane, zabavne parkove i slične djelatnosti.

Go to Top