Web dizajn i izrada

Web dizajn i izrada

Naša misija je napraviti rješenja za poboljšanje Vašeg poslovanja.

web dizajn i izrada

Web dizajn i izrada

Web dizajn i izrada

Agencija za promidžbu olakšava promoviranje Vas, Vašeg poduzeća, galerije, udruge, grupe ili sl. sa dugogodišnjom suradnjom u dizajnu, izradi, publiciranju i administraciji marketinških materijala sa najpovoljnijim cijenama.

Uz poseban angažman sa savjetovanjem i prijedlozima sukladno sa Vašim željama kako biste ostvarili željene ciljeve i optimalne poslovne rezultate. Od samog početka inzistiramo na izradi kvalitetnih, funkcionalnih i dobro organiziranih proizvoda za sve naše klijente.

Od ideje do prekrasnih i uspješnih digitalnih i grafičkih rezultata

Uz prave alate dolaze prava rješenja!

U našem radu koristimo najnovije standarde grafičkog dizajna kao i najbolje programirana rješenja sa provjerenim funkcionalnostima kako bi kroz istraživanje i planiranje u marketingu došli do boljih poslovnih rezultata za vašu tvrtku.

Pošaljite nam upit!
web dizajn i izrada

Dizajn multimedijanih sadržaja

Radimo dizajn za sve oblike medija kako bi pružili željeni rezultat.

Za optimalno prezentiranje

Intervjuiramo klijenta kako bi na osnovu njegovih poslovnih ciljeva i želja razradili marketinški plan kako bi dizajner razvio odgovarajuće materijale za marketing strategiju.
Agencija za promidzbu

Web aplikacije

Kako bi Vam olakšali i optimatizirali Vaše poslovanje radeći baš ono što Vam treba.

Programirane funkcije

Svaka web stranica mora imati svoj cilj, zato radimo i web aplikacije koje imaju programirane funkcije za lako ostvarivanje rezultata koje želite.

Prilagodljiv dizajn

Kako bi Vaše stranice bile dostupne na svakom uređaju i lako se koristile.

Responsive / sadržaj prilagođen svakom uređaju

U današnjem svijetu pametnih mobitela koji sadrže razne aplikacije bitno je imati web stranicu koja se prilagođava svakom uređaju za lakše korištenje funkcija same stranice.
0
Zadovoljnih klijenata
0
Šalica kave
0
Sati u programiranju i izradi

Nudimo usluge izrade prilagođenih web rješenja Vašem poslovanju stvarmo novi izgled proizvodima, korporativnim materijalima, katalozima, web stranicama. Razvijamo web portale na CMS sustavima, optimiziramo stranice kako bi postigle bolju poziciju na tražilicama. Stvaramo animacije i prezentacije za različite medije (web, Tv i ostale). Uvodimo nove proizvode na tržište, izrađujemo marketinške kampanje za njih.
Web aplikacije / internet stranice su prilagođene svakom uređaju s bilo kojim operacijskim sustavom, destop računalima, laptopima, mobitelima i tabletima.

web dizajn i izradaAgencija za promidžbu je brend koji funkcionira pod obrtom “WEB DIZAJN I IZRADA”  – dizajn i izrada web stranica – aplikacija i ostalih oblika medija za potrebe marketinga.

Isto tako Agencija za promidžbu je bio i naziv prvog obrta koji je otvoren 2013. godine.

WEB DIZAJN I IZRADA, obrt za usluge i dizajn, vl. Filip Radetić
OBALA TOME BAKAČA ERDODYJA 42, 44000 SISAK
MB: 97664863  IBAN: HR93 2340 0091 1604 4311 7
Privredna banka Zagreb, 10000 Zagreb, Radnička cesta 50

Radimo web aplikacije koje su usmjerene na globalno tržište ili precizirane na određenu zemlju.

Usredotočeni smo na kreativnost, iskustvo i odlučnost kako bi stvorili učinkovita rješenja, prilagođena željama i potrebama korisnika.

Posvećeni smo stalnom unapređenju naših usluga i proizvoda, koristeći kreativne ideje i učinkovita rješenja, strogo se pridržavajući aktualnih web standarda i trendova. Usredotočeni smo na razvoj rješenja, prilagođenih željama i potrebama korisnika.

Kreativne ideje

Dizajniramo, jer volimo stvarati, jer u sebi nosimo strast za pretvaranjem ideja u nove oblike za sve vrste potreba kako bi napravili baš ono što klijentu treba.

Pogledajte naše radove

Imamo iskustvo

Iskustvo i rad našeg voditelja u raznim tiskarama i firmama koje se bave izradom raznih oblika reklama, te samo pružanje usluga za razna poslovanja dizajnom i izradom stvorilo je bogato iskustvo i znanje za nas.

Pogledajte naše radove

Odlučnost

Želja i tvrdoglavost je ono što nas gura da završimo svaki projekt ma kako težak bio, osjećaj zadovoljstva nakon uspjelog projekta je osjećaj koji nam stvara želju za nove pobjede!

Pogledajte naše radove
web dizajn i izrada

U želji da Vas postavimo ispred konkurencije!

Unapređujemo naša rješenja sukladno trendovima i najnovijim dostignućima u razvoju web tehnologija, dizajna i marketinga. Bogato iskustvo i znanje pretvaramo u inovativne ideje i razvoj novih rješenja s ciljem postizanja najboljih rezultata.

Počnimo sa radom!