Izrada web stranica koje su maksimalno jednostavne, razumljive i transparentne, bez obzira na složenost projekta.

Prilikom izrade web stranice vodimo se najvišim svjetskim standardima kvalitete i potreba naših klijenata. Zbog toga u početku detaljno analiziramo Vaše potrebe, razradimo ponudu, odredimo financijsku konstrukciju i podijelimo zadatke. Najviše se fokusiramo da zadovoljimo Vaše kupce usluga ili proizvoda, jer oni su zaista najbitniji kada je u pitanju izrada web stranica.

Izrada web stranica, web aplikacije, programiranje
Potrebno je da nam za rad osigurate informacije i materijale potrebne za kvalitetnu izradu web stranica
(logotip, tekstove, fotografije), da bi napravili idejno rješenje stranice te njezinu izradu.
Podržavamo: Responzivni dizajn, SEOoptimatizaciju, CMSsustav, razne aplikacije

Web stranice izrađene i optimizirane od strane našeg programera sukladne su najnovijim standardima u web industriji, kompaktibilne sa svim internet preglednicima i operacijskim sustavima na računalima / prijenosnicima / mobilnim uređajima.

Naše stranice podržavaju potrebne elemente za internet marketing

Optimizacija web stranica (eng. Search engine optimization – SEO) oglašivača za internet tražilice sastoji se od čitavog niza strategija koje su usmjerene ka podizanju organske posjećenosti stranice za internet tražilice kroz povećanje ranga na rezultatima pretraživanja za ciljane ključne riječi. Što je određena web stranica bolje pozicionirana na internet tražilicama za željene ključne riječi, to je veći broj organskih (besplatnih) posjeta i potencijalnih konverzija u kupce ili klijente.

CMS (Content management system) ili sustav upravljanja sadržajem je kompjuterska aplikacija koja se koristi za stvaranje, uređivanje, vođenje i objavljivanje sadržaja koji je neprestano organiziran. (SVI PAKETI OSIM START PAKETA SADRŽE CMS)

Responzivni dizajn (RWD) Iako se iskustvo promijenilo, korisnici ne pristaju na nižu kvalitetu istog i zbog toga je potrebno da se web stranice prilagode tom novom iskustvu. RWD, Responsive Web Design, predstavlja metodu oblikovanja i razvijanja fleksibilnog web sučelja koje se prilagođava svim rezolucijama – od mobitela, tableta, laptopa i desktop monitora do smart TV-a. Sučelje web stranice više nije fiksirano nego je prilagodljivo. RWD je novi korak u dizajnu koji ne brine samo o izgledu, dizajnu stranice, nego brine i o tome na koji vam je način sadržaj prikazan. Koliko je interakcija dizajna i sadržaja bitna pokazuje i činjenica da se 2013. godina u grafičkom dizajnu naziva godinom RWD-a.

Pošaljite upit ili zahtjev za izradu web stranice!

Hvala vam na poruci. Poslano je.
Došlo je do pogreške pri pokušaju slanja vaše poruke. Molimo pokušajte ponovo kasnije.