Kreativni grafički vizuali i marketinške ideje su ono iz čega nastaje kvalitetan grafički dizajn raznih oblika medija.

 

Za Vas radimo grafički dizajn vizualnog indentiteta, dizajn logotipa, promidžbenih materijala, web stranica… Tako nastaju brandovi, niču oglasi i cijele kampanje.

Grafički dizajn je vrsta primjenjene umjetnosti koja najčešće uključuje kombiniranje tipografije, ilustracije, fotografije i tiska, kako bi se vizualnom komunikacijom prenijela neka ideja ili poruka, u svrhu informiranja, uvjeravanja ili educiranja. U novije se vrijeme grafički dizajn podjednako bavi i novijim tehnologijama, primjerice videozapisima, filmom ili multimedijom. Premda uglavnom vezan uz dvodimenzionalno, ne isključuje i bavljenje trodimenzionalnim objektima (ambalažom, industrijskim dizajnom, dizajnom izložbenih prostora pa čak i arhitekturom).

Grafički dizajn

Poruku je potrebno oblikovati tako da je prepoznatljiva i razumljiva namijenjenoj publici. Dizajner mora voditi računa o tehničkoj izvedbi.

Zato radimo grafički dizajn za poduzeća koja žele imati prepoznatljiv i interesantan dizajn materijala kako bi Vas istaknuli od konkurencije. Kvalitetno grafičko oblikovanje je odličan temelj za dobar marketing tvrtke.

Zašto Vam treba grafički dizajn?

Korporativni brending

Grafički dizajn izgleda raznih dijelova poduzeća te promo materijala (tiskanica) ima bitan utjecaj na klijenta te je bitno da se proteže kroz sve aspekte marketinga. Od grafičkog dizajna Vašeg logotipa, korporativnoga brendiranja tiskanih materijala, preko prisutnosti na internetu, to sve daje odličan kredibilitet Vaše tvrtke na tržištu.

Marketing strategija

Vaše marketing potrebe su jedinstvene kao što je i Vaše poslovanje. Zato je bitno da sa kvalitetnim grafički dizajnom oblikujete ne samo logotip, brošure ili internet stranice. Izradite i pošaljite pravu poruku, prikažite ju kroz prave medije i neka sve sadrži Vaš vizualni identitet  kroz profesionalni grafički dizajn.

Kreativnost i osmišljavanje reklamnih kampanja

Jasna marketing strategija i cilj pospješuje kreiranje izvrsnog grafičkog dizajna reklama – oglasa za slanje Vaše poruku na tržište sa sigurnošću. Ostvarite kvalitetan vizualni utjecaj kroz naše usluge dizajna raznih promotivnih materijala.

Grafički dizajn, vizualni indentitet

Za Vas radimo profesionalan i intuitivan grafički dizajn te dizajn tržišnih komunikacija, grafičku pripremu multimedije, sve oblike dizajna vizualnih komunikacija kao što su:

Logo dizajn, odnosno izrada logotipa
Dizajn vizualnog identiteta tvrtke
Dizajn tiskovnih formi i priprema za sve vrste promidžbenih
materijala od etiketa, posjetnica, memoranduma, letaka, brošura,
kataloga, plakata, transparenata)
Dizajn i priprema za oglase, plakate i reklame
Dizajn ambalaže
Dizajn web bannera, prezentacija, animacija
Web dizajn napredne kvalitete i karaktera

Osmišljavanje grafičkog dizajna

Trebate li grafički dizajn za jedan projekt ili ste zainteresirani za cjelokupno brendiranje poduzeća, izuzetno je važno da izaberete grafičkog dizajnera s iskustvom koji će razumjeti Vaše želje i potrebe za Vaše proizvode ili usluge te će ih uspješno pretočiti u kvalitetan i atraktivni grafički dizajn za tvrtku, proizvod ili uslugu.

Ako trebate identitet za svoju tvrtku ili želite redizajnirati ili osvježiti već postojeći brand, kontaktirajte nas. Zadovoljni smo kad pružamo kreativne usluge dizajna jednog materijala, a posebno kad nakon toga kreiramo cijeli identitet proizvoda ili usluge i osmislimo cjeloviti marketinški nastup.

Grafički dizajn, logotipa