Dizajn logotipa i vizualnog identiteta

Dizajn logotipa i vizualnog identiteta

Akcijska ponuda za dizajn logotipa i vizualnog identiteta za sve vrste poslovanja

Dizajn logotipa i vizualnog identiteta

Dizajn logotipa i vizualnog identiteta jest ono što ostavlja prvi dojam na potencijalne klijente, partnere i investitore. Kreiranje dopadljivog i prikladnog vizualnog identiteta ključan je korak u izgradnji prepoznatljivog brenda. Vizualni identitet mora odražavati osnovnu ideju vašega poslovanja i biti dosljedan neovisno o okruženju u kojem poslujete.

Detaljnije informacije o Vizualnom identitetu

Vizualni identitet je skup svih aspekata koji poduzeće ili organizaciju prepoznatljivo i stalno predstavljaju kroz sva sredstva komunikacije, i to ne samo prema klijentima, partnerima i investitorima, nego i prema vlastitim zaposlenicima. Općenito, vizualni identitet odražava karakteristike tvrtke te njezine vrijednosti i ambicije u poslovanju.

Osmišljavanje i dizajn vizualnog identiteta

Nudimo Vam uslugu osmišljavanja i dizajna Vašeg vizualnog identiteta te tome pristupamo kao cjelini. Pri tome vodimo brigu o odabiru prikladnih (karakterističnih) boja u izradi logotipa – zaštitnog znaka, izgledu službenih dokumenata – računa, memoranduma, poslovnih mapa, pozivnica. Možemo Vam također napraviti dizajn promotivnog materijala (leci, brošure, prospekti, katalozi, plakati, posjetnice…). Mogućnosti su neograničene.

Vizualni identitet za firme ili poduzeća

Vizualni identitet kompanije, odnosno njezin znak i logotip su vrlo važni. Sastavni su dio poslovne strategije svake kompanije.

Vizualni identitet poduzeća za kupce je vizualno prepoznavanje tvrtke ili proizvoda. Dobar vizualni identitet tvrtke je osnovno polazište za dobar marketing. Vizualni identitet, ukoliko je pravilno dizajniran i osmišljen, direktno komunicira prema vašim klijentima.

Kreiranjem vizualnog identiteta tvrtke, strategijom branda, razvojem proizvoda i interaktivnim dizajnom, potičemo razvoj eventualno i ostalih kreativnih rješenja za web, print, socijalne medije, on-line kamapanje i interaktivna rješenja.

U našoj akcijskoj ponudi nudimo osnovni paket vizualnog identiteta koji sadrži:

  • Logotip (grafički simbol kompletnog identiteta sa pravilima korištenja u različitim tehnikama i vektorskom formatu)
  • Paleta karakterističnih boja (za sve segmente poslovanja)
  • Izbor fonta za korištenje (za različite namjene)
  • Poslovni dokumenti (memorandumi, posjetnice, kuverte, itd.)
  • Sredstva promocije (letci, fascikl – mapa)
  • Dizajn otiska odjeće (odjevni predmeti koje će nositi vaši zaposlenici)
  • Po potrebi i dogovoru dizajn dodatnog segmenta
NARUČI PAKET

ili nas kontaktirajte za upit

 

Hvala vam na poruci. Poslano je.
Došlo je do pogreške pri pokušaju slanja vaše poruke. Molimo pokušajte ponovo kasnije.