izrada logotipa

Izrada logotipa – pogledaj ponudu paketa za dizajn logotipa

Dizajn logotipa trebao bi biti prepoznatljiv i različit od konkurencije, jednostavne grafičke forme te prenositi jasnu poruku vašim trenutnim i potencijalnim klijentima.

Logotip (logo, logotype) je naziv za vizualni simbol koji predstavlja neku tvrtku, obrt ili organizaciju, a čine ga stilizirano ime tvrtke (obrta, organizacije) ili njegove kratice.

Kvalitetana izrada logotipa ostavlja dojam sigurnosti i povjerenja vašim klijentima, što je veoma bitno za vaše poslovanje. Logotip mora biti lako pamtljiv stoga je jednostavni dizajn logotipa gotovo uvijek bolja varijanta od logotipa dizajniranog s mnogo detalja. Prilikom dizajniranja logotipa potrebno je veliku pažnju posvetiti i boji logotipa, osobito ako tvrtka već posjeduje vizualni identitet ili ima svoje zaštitne (uobičajne) boje.

izrada logotipa

Dizajn logotipa – izrada logotipa radi se prema vašim željama.

Od klasičnog dizajna i izrade logotipa do logotipa modernog dizajna s različitim efektima (3D logotip), te izrade logotipa u vektorskom obliku, ovisno o vašim preferencijama i potrebi.

Za širenje vašeg poslovanja, oglašavanja i dohvaćanja većeg broja klijenata logotip možete postaviti na bilo koje mjesto gdje vas trenutačni i potencijalni budući klijenti mogu pronaći, kao što je internet stranica vaše tvrtke, reklama kojom se oglašavate, poslovno pismo, koverta, memorandum…

Neki od naših radova

Osim dizajna i izrade logotipa za nove tvrtke ili organizacije, bavimo se i redizajnom postojećih logotipa. Ukoliko odlučite da je vrijeme za novi, drugačiji ili moderniji dizajn vašeg trenutnog logotipa, možemo vam pomoći pri redizajniranju logotipa, no pritom ne utjecati na njegovu prepoznatljivost.

Pogledajte cijene paketa za izradu logotipa

Kliknite za sadržaj paketa i po želji napravite narudžbu.

ili nas kontaktirajte za upit

Hvala vam na poruci. Poslano je.
Došlo je do pogreške pri pokušaju slanja vaše poruke. Molimo pokušajte ponovo kasnije.