izrada logotipa

Izrada logotipa – ponuda

za dizajn logotipa

Dizajn logotipa trebao bi biti prepoznatljiv i različit od konkurencije, jednostavne grafičke forme te prenositi jasnu poruku vašim trenutnim i potencijalnim klijentima.

Logotip (logo, logotype) je naziv za vizualni simbol koji predstavlja neku tvrtku, obrt ili organizaciju, a čine ga stilizirano ime tvrtke (obrta, organizacije) ili njegove kratice.

Kvalitetana izrada logotipa ostavlja dojam sigurnosti i povjerenja vašim klijentima, što je veoma bitno za vaše poslovanje. Logotip mora biti lako pamtljiv stoga je jednostavni dizajn logotipa gotovo uvijek bolja varijanta od logotipa dizajniranog s mnogo detalja. Prilikom dizajniranja logotipa potrebno je veliku pažnju posvetiti i boji logotipa, osobito ako tvrtka već posjeduje vizualni identitet ili ima svoje zaštitne (uobičajne) boje.

izrada logotipa

Dizajn logotipa – izrada logotipa radi se prema vašim željama.

Od klasičnog dizajna i izrade logotipa do logotipa modernog dizajna s različitim efektima (3D logotip), te izrade logotipa u vektorskom obliku, ovisno o vašim preferencijama i potrebi.

Za širenje vašeg poslovanja, oglašavanja i dohvaćanja većeg broja klijenata logotip možete postaviti na bilo koje mjesto gdje vas trenutačni i potencijalni budući klijenti mogu pronaći, kao što je internet stranica vaše tvrtke, reklama kojom se oglašavate, poslovno pismo, koverta, memorandum…

Neki od naših radova

Osim dizajna i izrade logotipa za nove tvrtke ili organizacije, bavimo se i redizajnom postojećih logotipa. Ukoliko odlučite da je vrijeme za novi, drugačiji ili moderniji dizajn vašeg trenutnog logotipa, možemo vam pomoći pri redizajniranju logotipa, no pritom ne utjecati na njegovu prepoznatljivost.

U našoj akcijskoj ponudi nudimo paket za dizajn i izradu logotipa koji sadrži:

  • Logotip (grafički simbol vizualnoga identiteta sa pravilima korištenja u različitim tehnikama i vektorskom formatu)
  • Paleta karakterističnih boja (za sve segmente poslovanja)
  • 4 prijedloga dizajna logotipa + 3 korekcije odabranog

Akcija po cijeni od 500kn do kraja mjeseca

(Posebna ponuda izrada jednog prijedloga + 3 korekcije po cijeni od 200kn )

Kontaktirajte nas za ponudu

Vaše ime i prezime (obavezno)

Vaš email (obavezno)

Vaš tel/mob (obavezno)

Sadržaj logotipa (neobavezno)

Što detaljniji opis želja, ideja i preferiranih boja za izradu logotipa (neobavezno)