Marketing usluge

Marketing usluge

KAKO BI ZADOVOLJILI SVE VAŠE POTREBE NUDIMO ŠIROKU PONUDU USLUGA

Grafički dizajn, logotipa

Web stranice su danas najvažniji način prezentacije tvrtke u svijetu. Uvijek dostupne, što ih čini daleko najboljim marketinškim ulaganjem koje možete napraviti.

Prilikom izrade web stranica vodimo se najvišim svjetskim standardima kvalitete i potreba naših klijenata. Zbog toga u početku detaljno analiziramo Vaše potrebe. Najviše se fokusiramo da zadovoljimo vaše kupce usluga ili proizvoda, jer oni su zaista najbitniji.

Podržavamo: Responzivni dizajn, SEOoptimatizaciju, CMSsustav, razne aplikacije

Web stranice izrađene i optimizirane od strane našeg programera sukladne su najnovijim standardima u web industriji, kompaktibilne sa svim internet preglednicima i operacijskim sustavima na računalima/prijenosnicima/mobilnim uređajima.

Izrada web stranica
Zatražite ponudu
Grafički dizajn, logo, znak

Kreativni grafički vizuali i marketinške ideje su ono iz čega nastaje kvalitetan dizajn raznih oblika medija. Za Vas radimo Vizualne indentitete, dizajn logotipova, promidžbenih materijala, web stranica… Tako nastaju brandovi, niču oglasi i cijele kampanje.

Grafički dizajn je vrsta primjenjene umjetnosti koja najčešće uključuje kombiniranje tipografije, ilustracije, fotografije i tiska, kako bi se vizualnom komunikacijom prenijela neka ideja ili poruka, u svrhu informiranja, uvjeravanja ili educiranja.

Poruku je potrebno oblikovati tako da je prepoznatljiva i razumljiva namijenjenoj publici, a dizajner mora voditi računa o tehničkoj izvedbi.

Grafički dizajn
Zatražite ponudu
Marketing usluge

Osmišljavanje, izrada i provedba promidžbenih kampanja.

  • Pospješivanje prodaje konkretnog proizvoda ili usluge
  • Izgradnja ili jačanje brenda
  • Promoviranje/oglašavanje proizvoda ili usluge
  • Promoviranje/oglašavanje cjelokupnog poduzeća i ponude
  • Dizajn i izrada potrebnih materijala

Dizajn oglasa je proces koji uključuje kreativne ideje za osmišljavanje oglasa, pisanje poruke, kreiranje vizuala oglasa.
Oglasom je bitno prenijeti potencijalnom korisniku željenu poruku i potaknuti ga na akciju.
Oglase prilagođavamo na različite formate tekstualno i vizulno.

Marketing
Zatražite ponudu
Digitalni-mediji

Za vaše poduzeće nudimo usluge fotografiranja i video snimanja. Od izrade video spotova / animacija, fotografiranja i snimanja proizvoda za potrebe dizajna raznih oblika medija ili izrade web stranica te za ostale potrebe marketinga, fotografiranje i snimanja PR ili nekih drugih događaja

Fotografije se snimaju u visokoj kvaliteti kako bi se mogle koristiti za print velikih formata u visokoj kvaliteti. Prema potrebi rade se korekcije, montaže (sa ovom opcijom možete vidjeti izgled proizvoda na samom objektu) i dodaju se efekti.

Snimanje i montaža
Zatražite ponudu

Izrada web aplikacija prema potrebama klijenta kako bi se ostvarile potrebne funkcionalnosti za kvalitetnu realizaciju poslovanja.

POŠALJITE NAM UPIT!

Najbolji načini za postizanje optimalnih rezultata!

Marketing usluge

Marketing usluge

Dizajn multimedijalnih sadržaja

Radimo dizajn svih vrsta medija prema najnovijim standardima kako bi klijent bio zadovoljan i dobio vizualno atraktivan proizvod za željeni učinak. Kreirati ćemo za vas profesionalnu uslugu koja će odgovarati vašem poslovanju i vašim klijentima i naravno onaj koji će se vama svidjeti.

Responsive web dizajn

Novi algoritam za mobilno pretraživanje određuje kako su stranice rangirane u pretrazi, odnosno preporučuje samo one stranice koje su prilagođene ekranu. Internetske stranice koje se ne uklapaju u prilagođenost ekranima na pametnim telefonima bit će uklonjene s prvih mjesta na tražilici, zato mi radimo web stranice i aplikacije koje su prilagođene svim uređajima tj. sama struktura se prilagođava svim dimenzijama.

Marketing usluge

Marketing usluge

Marketing usluge

Marketing usluge

Tu smo da Vam pomognemo,
stvaranjem učinkovitih rješenja za Vaše poslovanje!

Kroz dizajn kreativnih ideja, inovativnih web aplikacija i reklamnih kampanja.

Recite nam Vaše želje!