Najnovija ponuda paket
“PRO – izrada web stranica”
za sve vrste poslovanja!

iZRADA web stranica

Unutar ovog paketa smo uključili internet marketing usluge tj. “Reklamnu kampanju i dodatnu SEO optimizaciju prema najtraženijim pojmovima unutar reklamne kampanje. Kako bi odmah nakon završetka izrade web stranice mogli reklamirati Vaše proizvode i usluge, te dovoditi klijente koji traže baš ono što Vi nudite na Vašu internet stranicu. Gdje mogu vidjeti detalje, kontaktirati Vas ili poslati narudžbu proizvoda ili usluga koje nudite.

Prilikom izrade web stranice koristimo najnovije svjetske standarde kvalitete za potrebe naših klijenata.
Najviše se fokusiramo da zadovoljimo vaše kupce usluga ili proizvoda, jer oni su zaista najbitniji kad je u pitanju izrada web stranica.

Podržavamo: Responzivni dizajn, SEOoptimzaciju, CMSsustav i dodatne opcije po potrebi.

Poželjno je da nam za rad dostavite informacije i uredne materijale za potrebe izrade web stranica (logotip, tekstove, fotografije), da bi napravili idejno rješenje stranice te njezinu izradu. Po potrebi imamo dodatne usluge za izradu logotipa, te kreiranje materijala za potrebe izrade web stranice.

Sadržaj paketa “PRO – IZRADA WEB STRANICA”
Savjetovanje o izboru naziva domene
Prijedlog dizajna – funkcionalno postavljeni na naš server
Responzivni dizajn (prilagođavanje svim uređajima)
Reklamna kampanja – internet marketing usluge
SEO dodatna optimizacija stranica za bolju poziciju na tražilicama
Prijedlozi dodatnog materijala za potrebe web stranice
CMS (sustav za upravljanje web stranicom)
Kreiranje strukture tj. navigacije za Vaše izbornike
Foto i video galerije – digitalna obrada slika za potrebe web stranica
Dizajn i izrada do 10 stranica za vaš CMS (npr. početna, o nama, cjenik, proizvodi / usluge, galerija, članci, kontakt…)
Do 3 izmjene ili korekcije svih stavki na stranicama po Vašoj želji
Kontakt forma / obrazac za upite i interaktivna karta lokacije
Dinamičan slider sa 3 rotirajuća dijela sa slikom i tekstom
Upute za upravljanje sadržajem web stranice
Povezivanje sa društvenim mrežama
Tjedni, dnevni i mjesečni backup stranica*
Besplatni hosting i održavanje godinu dana
Rok izrade stranica, nakon dostavljenih materijala: 10 radnih dana

Proces izrade internet stranice

Nakon postavljanja funkcionalnog prijedloga web stranice na internet šaljemo Vam link, kako bi provjerili i vidjeli. Isto tako Vam predlažemo dodatne stavke koje bi mogli postaviti. Nakon toga po želji šaljete izmjene ili korekcije i po želji dodatne materijale za postavljanje.

Naše stranice podržavaju potrebne elemente za internet marketing

Optimizacija web stranica (eng. Search engine optimization – SEO) oglašivača za internet tražilice sastoji se od čitavog niza strategija koje su usmjerene ka podizanju organske posjećenosti stranice za internet tražilice kroz povećanje ranga na rezultatima pretraživanja za ciljane ključne riječi. Što je određena web stranica bolje pozicionirana na internet tražilicama za željene ključne riječi, to je veći broj organskih (besplatnih) posjeta i potencijalnih konverzija u kupce ili klijente.

CMS (Content management system) ili sustav upravljanja sadržajem je kompjuterska aplikacija koja se koristi za stvaranje, uređivanje, vođenje i objavljivanje sadržaja koji je neprestano organiziran.

Responzivni dizajn (RWD) Iako se iskustvo promijenilo, korisnici ne pristaju na nižu kvalitetu istog i zbog toga je potrebno da se web stranice prilagode tom novom iskustvu. RWD, Responsive Web Design, predstavlja metodu oblikovanja i razvijanja fleksibilnog web sučelja koje se prilagođava svim rezolucijama – od mobitela, tableta, laptopa i desktop monitora do smart TV-a. Sučelje web stranice više nije fiksirano nego je prilagodljivo. RWD je novi korak u dizajnu koji ne brine samo o izgledu, dizajnu stranice, nego brine i o tome na koji vam je način sadržaj prikazan. Koliko je interakcija dizajna i sadržaja bitna pokazuje i činjenica da se 2013. godina u grafičkom dizajnu naziva godinom RWD-a.

Ugovorite ponudu po akcijskoj cijeni do kraja mjeseca!

Kontaktirajte nas za ponudu.

Hvala vam na poruci. Poslano je.
Došlo je do pogreške pri pokušaju slanja vaše poruke. Molimo pokušajte ponovo kasnije.