Besplatne web stranice

Besplatne web stranice

Novo u ponudi “Besplatne web stranice”

Kako napraviti web stranicu?

Ukoliko niste u mogućnosti naručiti izradu internet stranice, nudimo Vam jednostavno i besplatno rješenje – internet stranicu koju ćete moći brzo i jednostavno napraviti na Vašoj besplatnoj domeni potpuno besplatno!

Kako napraviti web stranicu

kako napraviti izraditi web stranicu

kako napraviti izraditi web stranicu

Jednostavno i besplatno rješenje – web stranicu koju ćete moći samostalno uređivati – dodavati i mijenjati tekst i fotografije, izraditi fotogaleriju, katalog proizvoda ili usluga i sl. i to sve potpuno besplatno!

Ukoliko tražite brz, jednostavan te kvalitetan način izrade vaše stranice, došli ste na pravo mjesto! Također sva ova uputstva se mogu primijeniti i za izradu bloga, web portala i tako dalje.

Za početnike je najbolje izabrati neki od niza besplatnih CMS sustava. Daleko najpoznatiji je WordPress, postoji velik broj CMS platformi (sustava) koji su nam na raspolaganju, no ovdje ćemo za početak obraditi onaj najjednostavniji – WordPress.

Kao što i sam naziv govori Content Management System, u prijevodu sustav upravljanja sadržaja, nam omogućava potpunu kontrolu nad Vašom stranicom.
Besplatno je, kao i veliki broj dodataka. Vrlo jednostavno se postavljaju slike, kratki video isječci i tekst. Vaša web stranica izgleda profesionalno uz vrlo malo truda!

Rad u WordPress sustavu iznimno je jednostavan i intuitivan. Uz malo prakse, vaša web stranica bit će gotova kroz nekoliko dana.

Osim što je sam po sebi besplatan, WordPress sadrži i niz besplatnih dizajnerskih rješenja za različite web stranice. Neka od popularnijih možete potražiti na sljedećim linkovima: https://hr.wordpress.org/themes/

Kako Vam za izradu internet stranice treba prostor tj. hosting – smještaj Vaše internet stranice, morate platiti uslugu hostinga. Hosting je prostor na kojem će se nalaziti program i datoteke od Vaše web stranice. Na sreću ukoliko sami radite internet stranicu to može biti jedini trošak. Godišnji iznos domene i hostinga može biti samo 200 kuna.

Ne nasjedajte na ponude drugih poduzeća koje nude “Besplatnu izradu internet stranica” jer ništa u konačnici nije besplatno. Naplaćuju na mjesečnoj bazi puno veće i beskonačne iznose za usluge koje su unutar hosting usluge besplatne. Na kraju plaćate svake godine iznos jednog od naših paketa za izradu internet stranice, a ne samo smještaj.

Ukoliko želite možete kod nas ugovoriti samo smještaj stranice i sami instalirati wordpress, te besplatno samostalno napraviti web stranicu ili nas kontaktirati za dodatne informacije i upute.

Ukoliko ne uspijete sami napraviti internet stranicu, možete se nadograditi na neki od naših paketa za izradu web stranice, za smanjeni iznos po cijeni plaćenog hostinga.

Kontaktirajte nas za više informacija ili ugovorite uslugu hostinga

[contact-form-7 id=”13001″ title=”Kontakt obrazac 1″]