SEO optimizacija web stranica

Ponuda usluga SEO optimizacija web stranica

SEO optimizacija web stranica

200,00

SEO optimizacija web stranica ciljevi

Vaš cilj bi trebao biti da Vaša internet stranica bude što bolje pozicionirana za Vama najbitnije i najtraženije ključne riječi i fraze u rezultatima pretraživanja, činjenica koja Vama treba biti najbitnija je dolazak na prvu stranicu tražilice recimo Google.hr ili neke druge tražilice, ovisno o proizvodima i uslugama, govornom ili geografskom području ciljanog tržišta. Svaka web stranica i njen vlasnik koji putem nje predstavlja svoje usluge i proizvode teži što boljoj poziciji u rezultatima pretraživanja, tako da u biti treba težiti pozicijama u prvih pet u rezultatima pretraživanja jer to zasigurno dovodi najviše posjetitelja na Vaše web stranice!

Kategorije: ,

Opis

SEO optimizacija

SEO optimizacija

SEO optimizacija web stranica je optimizacija za tražilice kojom se postiže viša pozicija Vaše internet stranice u besplatnim rezultatima pretraživanja na temelju bitnih ključnih riječi koje ona sadrži, te se samim time postiže i veća prodaja usluga ili proizvoda.

Paket uključuje:

  • Analizu stranica i ključnih riječi
  • Ugrađivanje ključnih riječi u određene stranice
  • Rad na strukturi i sadržaju
  • Optimizacija 10 stranica
  • Gradnja linkova
  • Mjesečno praćenje kretanja

Optimizacija web stranice (eng. Search engine optimization – SEO) za internet tražilice sastoji se od niza aktivnosti koje su usmjerene prema podizanju posjećenosti stranica s tražilica. Spomenuto se ostvaruje kroz poboljšanje mjesta na rezultatima pretraživanja za ciljane ključne riječi. Bolje mjesto određene web stranice na internet tražilicama za željene ključne riječi ostvaruje veći broj besplatnih posjeta i potencijalnih kupaca ili klijenata.

Google tražilica je najčešće korištena tražilica u Hrvatskoj, ali i u svijetu. Zbog te činjenice se rasprave o optimizaciji web stranica usmjeruju na Google-ov algoritam za pretragu, odnosno na to kako Google procjenjuje koja stranica će biti na prvom mjestu. Ne postoji jedan način kako će web stranica za određenu ključnu riječ postići prvo mjesto za navedeni upit. Postoje smjernice za poboljšanje rezultata na koje treba obratiti pažnju i koje će zasigurno pomoći pri boljem rangiranju na Google tražilici.

Optimizaciju web stranice možemo podijeliti u dvije kategorije: unutarnja i vanjska optimizacija.

Optimiziranje web-lokacije može uključivati ​​uređivanje njenog sadržaja, dodavanje sadržaja, izmjenu HTML-a i kodiranja poveznica sa korelacijom za određene ključne riječi. Pored toga uključuje i uklanjanje prepreka za aktivnosti indeksiranja tražilica, povratnih veza, ili ulaznih linkova, što je još jedna SEO taktika. Do svibnja 2015. mobilno pretraživanje je nadmašilo pretraživanje računala.

Kao internet marketing strategija, SEO razmatra i proučava kako tražilice rade, programirane algoritme koji određuju ponašanje tražilice, ono što ljudi traže, stvarne pojmove za pretraživanje ili ključne riječi koje ciljana publika unese u tražilice. SEO se izvodi jer će web-lokacija primiti više posjetitelja iz tražilice što je viša web-lokacija na stranici s rezultatima tražilice (SERP). Ti se posjetitelji zatim mogu pretvoriti u klijente.

SEO optimizacija

SEO optimizacija

 

Go to Top