pisanje tekstova za web stranice

pisanje tekstova za web stranice

Novo ponuda za kreiranje materijala za potrebe izrade web stranice

Pisanje tekstova po cijeni od 40€

pisanje tekstova za web stranice

pisanje tekstova za web stranice

pisanje tekstova za web stranice

Uoči samog početka kreiranja web stranica, obavezno zamolimo klijente da nas opskrbe materijalima koji će sačinjavati njihov novi medijski prostor. U našem je cilju da stvaramo u skladu s Vašim željama i idejama, stoga od Vas tražimo da nam što bolje dočarate svoju viziju.

Materijali potrebni za izradu i uređenje web stranice uglavnom se sastoje od kvalitetnih (po mogućnosti profesionalnih) fotografija Vašeg poslovanja / portfolia / radova ili proizvoda, objekta, fotografija koje opisuju djelatnost koju želite predstaviti, tekstova / članaka koji pokrivaju osnovne informacije vezane za djelatnost, proizvod, poduzeće ili osobu koju predstavljate publici, te Vaših vlastitih ideja o tome kakvom vidite svoju web stranicu.

Od izuzetne je važnosti to da web stranicu ispunimo opširnim i atraktivnim sadržajima kako biste privukli željene klijente. U početku poslovanja ciljana vas publika neće pronalaziti na internetu koristeći se imenom Vašeg poduzeća, jer vjerojatno ne znaju za Vaše poduzeće. Stoga će se prilikom upisa na tražilice koristiti riječima koje općenito opisuju željenu uslugu na tom geografskom području. (Npr. ako osoba traži najbliži restoran na području Zagreba, upisat će „restorani Zagreb“). Iz tog razloga je bitno da web stranicu ispunimo tekstovima i drugim sadržajem koji će dovesti ciljanu publiku do Vas. Poželjno je da barem jedna stranica sadrži tekst od najmanje 300 riječi, pritom se koristeći riječima ili izrazima putem kojih će vas klijenti tražiti na internetu. Opširniji sadržaj u ovom slučaju znači bolju poziciju na internetskim tražilicama, tj. veću pristupačnost Vašim klijentima.

Sam proces prikupljanja materijala ponekad iziskuje dosta vremena i energije, te može znatno usporiti proces izrade. Iz tog razloga u ponudu smo uveli novu dodatnu uslugu koja donosi riješenje. Usluga kreiranja materijala za potrebe izrade web stranice odsada se nudi kao idealna dodatna opcija pri izradi i uređenju Vaše internet stranice.

Nova usluga kreiranja materijala potrebnih za izradu web stranice odsada je dostupna u našoj ponudi po najpovoljnijoj cijeni od samo 100,00 €, za potrebe standardnog paketa u našoj ponudi koji uključuje 10 stranica!
Po potrebi možete odabrati opciju pisanja teksta za potrebe izrade / postavljanja jedne stranice do 350 riječi po cijeni od 40,00€

pisanje tekstova za web stranice

Kreirat ćemo, prikupiti i obraditi sve materijale potrebne za početak izrade web stranice, uključujući i fotografije odnosno grafički prikaz željene djelatnosti, tekstualne opise poduzeća i njegovih djelatnosti, osnovne informacije o poduzeću, tekstove / članke koji predstavljaju usluge ili proizvode koje nudite Vašim klijentima, i sl. Nakon kreiranja, materijali će biti postavljeni na prijedlog internet stranice koju ćemo raditi za Vas kako biste ih pregledali i zatražili korekcije ukoliko su one potrebne.

Za ove opcije možete se odlučiti odmah pri narudžbi jednog od naših paketa za izradu web stranice, ili ju možete odabrati naknadno.

Kontaktirajte nas za ponudu i ugovorite paket

Hvala vam na poruci. Poslano je.
Došlo je do pogreške pri pokušaju slanja vaše poruke. Molimo pokušajte ponovo kasnije.