IZRADA WEB APLIKACIJA

IZRADA WEB APLIKACIJA
 • Postavljanje WEB SHOP aplikacija za internet trgovinu

  Aplikacija za upravljanje sadržajem internet stranice, kao i svim proizvodima - unosom i izmjenama. Kompletan sustav za internet trgovinu s naprednim mogućnostima za postavljanje proizvoda - prodaju, pregled detalja, upravljanje trgovinom. Izrada web shopa, internet trgovina, online trgovina postoji puno naziva za internet stranice čija je namjena kupnja, prodaja i ponuda usluga i proizvoda putem interneta. U današnje vrijeme raste broj tvrki koje baziraju svoje poslovanje isključivo i samo na prodaji na internetu. Mi smo se specijalizirani za izradu web aplikacija koje olakšavaju poslovanje raznim poduzećima tako i za razvoj interneta i šarolikost ponude i potražnje tržišta za određenim proizvodima i uslugama, raste i potreba za kreiranjem vlastitog webshopa. Sve više poduzetnika prepoznaje važnost pokretanja vlastite internet trgovine koja će im omogućiti samostalno upravljanje sadržajem i proizvodima. Svrha internet poslovanja je da korisnicima maksimalno prezentiramo i ponudimo proizvode i usluge te da privučemo nove korisnike. Jedan od segmenata uspješnog poslovanja je internet trgovina (webshop) koja bi trebala omogućiti samostalno upravljanje artiklima i sadržajem (poput kategorija i podkategorija- kao osnovnih, pa sve do akcijskih proizvoda, novostima u ponudi i sl.). Unutar sustava se također može upravljati posebno sa dostupnošću proizvoda, kao i upravljati cijenama za različite sezone (popusti i poskupljenja). WEB SHOP je savršen za poduzeća koja žele upravljati svojim proizvodima on line. Stranica sadrži galeriju sa dinamičnim prikazom proizvoda, te sve dodatne informacije o proizvodu itd... Dizajn same aplikacije se prilagođava Vašem vizualnom identitetu (željama), a po potrebi se dodaju dodatne stavke/stranice.
 • Web aplikacija za rent a car agencije

  1.000,00 (7.534,50 kn)

  WEB aplikacija koja u sebi sadrži sustav za rezervaciju najma automobila.

  Prilagođena svim uređajima tako i pametnim telefonima koje danas svi koriste tako da Vam mogu lako poslati on line rezervaciju, što je zgodno za strance koji dolaze zrakoplovom.

  • tražilica najma prijevoza u kojoj vozač može izabrati: datum, vrijeme, mjesto polaska, mjesto dolaska
  • prilikom pretrage putniku je ponuđen izbor vozila i cijena za najam.
  • pri rezervaciji ponuđen je i izbor dodatnih opcija.
  • kada putnik rezervaciju potvrdi, sustav ju automatski pohranjuje unutar administrativnog dijela i šalje na e-mail.
  Web sadrži bazu podataka za najam automobila i destinacije + mogućnost unosa i izmjena. Dizajn same WEB aplikacije se prilagođava Vašem vizualnom identitetu, po potrebi se dodaju dodatne stavke/stranice. Unutar sustava se mogu mijenjati slike u galerijama te sve ostale informacije na stranicama i samim vozilima.
 • Postavljanje web aplikacije za nekretnine

  Web aplikacija za upravljanje sadržajem internet stranice, kao i svim nekretninama – unosom i izmjenama, kompletan sustav za agenciju s naprednim mogućnostima za vođenje najma ili prodaje, pregled detalja, upravljanje klijentima (kupcima i najmoprimcima). Surađujemo sa više agencija u Hrvatskoj na daljnjem razvoju i poboljšanju sustava. Izrada web stranica za nekretnine namijenjena je agencijama koje nude i prodaju nekretnine. Usklađena je sa svjetskim standardima kvalitete i odlikuje se vrlo atraktivnim dizajnom. Nudimo Vam dizajn prilagođen za efektno prezentiranje nekretnina, prema Vašim željama prilagođavamo web aplikaciju s nekretninama kako bi poboljšali svoju prisutnost na tržištu.
  Unutar sustava se također može upravljati posebno sa dostupnošću nekretnine, kao i upravljati cijenama za različite sezone (popusti i poskupljenja). WEB aplikacija je savršena za agencije koje žele upravljati svojim nekretninama on line. Stranica sadrži galeriju sa dinamičnim prikazom objekta, te sve dodatne informacije o objektu, samom mjestu na kojem se nalazi. Dizajn same aplikacije se prilagođava Vašem vizualnom identitetu (željama), a po potrebi se dodaju dodatne stavke/stranice.
 • Izrada web stranica za apartmane / vile (bilo koji oblik smještaja) koja sadrži formu za rezervacije sa kalendarom i brojem osoba.

  Prilikom rezervacije smještaja klijentu je ponuđen izbor datuma na kalendaru sa klikom od do datuma, brojem noćenja i vrstom smještajnog objekta. Ukoliko klijent nije izabrao vrstu objekta sustav mu izbaci sve raspoložive objekte u izabranom periodu. Klijent potom unosi svoje podatke i potvrđuje rezervaciju. Sustav automatski rezervaciju unosi u administrativni dio i šalje na e-mail. Web sadrži bazu podataka svih rezervacija, administraciju svih vrsta smještajnih objekta što podrazumijeva unos i izmjenu vrste objekta.
  Unutar sustava se također može upravljati sa dostupnošću smještajnih objekata (slobodnih datuma) i zauzetih datuma, kao i upravljati cijenama za različite sezone, sa mogućnošću unosa različitih cijena, popusta i poskupljenja (sa izborom na kalendaru od-do datuma).
  Izrada web stranica za apartmane za vlasnike koji žele upravljati smještajnim objektima.
  Web sadrži prekrasnu galeriju sa dinamičnim prikazom objekta, te sve dodatne stranice sa informacijama o objektu, samom mjestu na kojem se nalazi kao i atrakcijama u blizini destinacije. Dizajn same WEB aplikacije se prilagođava Vašem vizualnom identitetu (željama), po potrebi dodaju dodatne stavke/stranice.
 • WEB aplikacija koja u sebi sadrži sustav za rezervaciju prijevoza.

  Prilagođena svim uređajima tako i pametnim telefonima koje danas svi koriste tako da Vam mogu lako poslati on line rezervaciju, što je zgodno za strance koji dolaze zrakoplovom.
  • tražilica prijevoza u kojoj putnik može izabrati: datum, vrijeme, mjesto polaska, mjesto dolaska, broj putnika.
  • prilikom pretrage putniku je ponuđen izbor vozila sa brojem putnika i cijenom.
  • pri rezervaciji ponuđen je izbor za dodatnu prtljagu, dječja sjedalica i ostalo što nije u cijeni prijevoza, nakon toga putnik unosi svoje podatke.
  • kada putnik rezervaciju potvrdi, sustav ju automatski pohranjuje unutar administrativnog dijela i šalje na e-mail.
  Web sadrži bazu podataka za transfere i destinacije + mogućnost unosa i izmjena. Dizajn same WEB aplikacije se prilagođava Vašem vizualnom identitetu, po potrebi se dodaju dodatne stavke/stranice. Unutar sustava se mogu mijenjati slike u galerijama te sve ostale informacije na stranicama i samom objektu.
Go to Top